Over ons

Studio Māe

Je bent al mooi, ik zorg ervoor dat je straalt.

Met een kapsel dat je natuurlijke schoonheid in the picture zet en dat past bij wie jij bent. Dat je ondertussen geniet van een beetje me-time, zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen naar buiten stapt.

Time to shine

Jezelf kunnen zijn en trots zijn op wie je bent, dat komt vanbinnen. Maar een kapsel waar je je goed bij voelt en make-up die je doet stralen, geeft je een flink duwtje in de rug.
Bij Studio Māe geniet je bovendien van een momentje voor jezelf. Zodat jij je 100% ontspannen en mooi voelt wanneer je de deur terug uit gaat.

Zet jezelf even op de eerste plaats.
It’s your time to shine. Ik begeleid je bij het vinden van het ideale kapsel, geef advies over de juiste producten en geef je tips en tricks voor make-up die bij je past.

Beauty begins the moment
you decide to be yourself.

Op 3 manieren

mooier

1

Persoonlijk

Ik focus op de essentie van jouw persoonlijkheid en zorg ervoor dat jij je op je best voelt, vanbinnen en vanbuiten.
Een kapsel dat helemaal bij je past, een vleugje make-up en een beetje tijd voor jezelf. Meer heb jij niet nodig om te schitteren.

2

Eerlijk

Met eerlijkheid kom je het verst. Daarom geef ik eerlijk advies over wat bij je past en waar je beter niet voor kiest. Met mijn tips en tricks kan je ook thuis makkelijk aan de slag om zelf je haar en make-up te verzorgen.

3

Natuurlijk

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom kies ik voor kwalitatieve producten en kleuringen die bovendien vegan en cruelty free zijn.
Denk aan merken als Kevin Murphy, ZenzTherapy, …

ACHTER

Hi! Ik ben Shelly,
een prille dertiger en gelukkige mama van vier.
Aan mijn zijde staat mijn partner die me altijd steunt en die achter de schermen ook mijn rechterhand is.
Ik ben een perfectionist, die alles doet met volle overtuiging. Het zat er al héél vroeg in … creativiteit, oog voor wat mensen mooi maakt en zin om ze te laten stralen.
Dit is nog steeds mijn drijfveer.

Het is een passie en plezier om mensen met een goed gevoel de deur te laten uitgaan.
Ondertussen heb ik 13 jaar ervaring in mijn vak, waarvan 8 jaar in mijn eigen salon. Wat al in mijn vingers zit, combineer ik met opleidingen rond nieuwe technieken, producten,…

Wat je nog
niet wist

Māe is een afgeleide Hindoestaanse meisjesnaam en betekent
‘Goddelijke creatieve kracht’.
Het is het vleugje magie waarmee ik je graag help om de mooiste versie van jezelf te zijn.